Cultuurcentrum Brugge

Popraad Brugge

wo 29 nov 23 19:30 - 21:30
wo 29 nov '23
19:30 - 21:30
  • wo 29 nov '23
    Deuren open
    19:00
    Start
    19:30
    Eind
    21:30
    Cactus Club - Bargeweg 10

Muzikanten, dj’s, producers en multi-performers uit Brugge: laat jullie horen!

 

Meer dan vijf jaar na Blauwdruk, een eerste onderzoek naar de noden en behoeften van de Brugse muziekscene, bundelen Cultuurcentrum Brugge, Brugotta, Cactus Muziekcentrum, Entrepot, KAAP, Snuffel, Do vzw, BCO en Brugge 2030 nu de krachten met VI.BE voor de allereerste Popraad in Brugge. Het doel van deze avond is een constructief gesprek voeren tussen lokale artiesten en de stad, zodat we werk kunnen maken van een ijzersterk muziekbeleid. Een unieke kans waarvan we hopen dat jullie ze samen met ons grijpen.

 

Omcirkel woensdag 29 november om 19u30 in jullie agenda, want dan zijn jullie van harte welkom in Cactus Muziekcentrum voor de Popraad. Verwacht je aan een inkijk in de resultaten van de enquête, een brainstorm over de gedroomde muziekstad en achteraf uiteraard een drankje en de mogelijkheid om andere Brugse artiesten en organisatoren te leren kennen.

 

Zet je even op aanwezig op het Facebook-event en nodig zeker al je muzikale vrienden uit! Hoe meer muzikanten hun stem laten horen, hoe beter!