Cultuurcentrum Brugge

Koninklijke Stadsschouwburg

De Brugse Koninklijke Stadsschouwburg (1869) is één van de best bewaarde stadstheaters in Europa en werd in 2001 grondig gerestaureerd. Achter de sobere, neorenaissance gevel bevinden zich een majestueuze theaterzaal en een paleisachtige foyer in een eclectische stijl.

Adres: Vlamingstraat 29, 8000 Brugge

  

Gebruiksvoorwaarden

Technische fiche

Tarieven

Faciliteiten

technische installaties (toneeldoeken, spots, dimmers, geluidsinstallatie)
vestiaires aanwezig op elke verdieping (gebruik verplicht, wordt bemand door onthaalpersoneel van Cultuurcentrum Brugge)
verschillende kleedkamers en artiestenfoyer (wordt desgewenst bemand door onthaalpersoneel van Cultuurcentrum Brugge)

  

Aanvragen

Vul hieronder het formulier in om het gebruik van de Koninklijke Stadsschouwburg aan te vragen. Vergeet niet om eerst contact met ons op te nemen om te zien welke dagen de zaal nog beschikbaar is: cultuurcentrum.zaalverhuur@brugge.be of 050 44 30 55

 

Vanaf 1 januari kunt u de zaal aanvragen voor het komende najaar (september tot december) van hetzelfde jaar. Vanaf 1 april kan de zaal aangevraagd worden voor het volgend voorjaar (januari tot juni).


We behandelen de aanvragen in chronologische volgorde. We houden maximaal rekening met uw wensen, maar het ingevulde gebruiksformulier is nog geen reservatie. We dienen steeds rekening te houden met de beschikbaarheid van de zaal.
Pas na bevestiging is uw reservatie definitief.