Cultuurcentrum Brugge

De Dijk

De theaterzaal van De Dijk bevindt zich in de wijk Sint-Pieters naast o.a. ook de plaatselijke afdeling van de openbare bibliotheek. De Dijk is de geschikte locatie voor eerder toegankelijke producties die een groot publiek aanspreken maar door de aard van de voorstelling toch een kleine zaal vereisen. Het is onze vaste stek voor familievoorstellingen en voor kleine theater- en humorproducties.

Adres: Blankenbergse steenweg 221, 8000 Sint-Pieters

 

Gebruiksvoorwaarden

Technische fiche

Tarieven

Faciliteiten

vaste tribune met 250 plaatsen
technische installaties (toneeldoeken, spots, dimmers, geluidsinstallatie)
vestiaire aanwezig (gebruik verplicht, wordt bemand door Werkgroep 66)
2 kleedkamers

 

Aanvragen

Vul hieronder het formulier in om het gebruik van toneelzaal De Dijk aan te vragen. Vergeet niet om eerst contact met ons op te nemen om te zien welke dagen de zaal nog beschikbaar is: cultuurcentrum.zaalverhuur@brugge.be of 050 44 30 55

 

Vanaf 1 januari kunt u de zaal aanvragen voor het komende najaar (september tot december) van hetzelfde jaar. Vanaf 1 april kan de zaal aangevraagd worden voor het volgend voorjaar (januari tot juni).


We behandelen de aanvragen in chronologische volgorde. We houden maximaal rekening met uw wensen, maar het ingevulde gebruiksformulier is nog geen reservatie. We dienen steeds rekening te houden met de beschikbaarheid van de zaal.
Pas na bevestiging is uw reservatie definitief.