Cultuurcentrum Brugge

Theaterzaal Biekorf

De kleinere Theaterzaal Biekorf (maximaal 232 zitplaatsen) bevindt zich in het Biekorf-complex waar ook de openbare bibliotheek en de administratie van het Cultuurcentrum hun onderdak hebben. Het intieme kader van de zaal vormt de perfecte biotoop voor kleinschalige en eerder experimentele producties, zowel theater, muziektheater, dans en concerten en voor lezingen.

Adres: Sint-Jakobsstraat 8, 8000 Brugge


Gebruiksvoorwaarden

Tarieven

Technische fiche
 

Faciliteiten

uitschuifbare tribune met 232 plaatsen
technische installaties (toneeldoeken, spots, dimmers, geluidsinstallatie)
vestiaire aanwezig (gebruik verplicht, door organisator zelf te bemannen)
verschillende kleedkamers

 

Aanvragen

Vul hieronder het formulier in om het gebruik van Theaterzaal Biekorf aan te vragen. Vergeet niet om eerst contact met ons op te nemen om te zien welke dagen de zaal nog beschikbaar is: cultuurcentrum.zaalverhuur@brugge.be of 050 44 30 55

 

Vanaf 1 januari kunt u de zaal aanvragen voor het komende najaar (september tot december) van hetzelfde jaar. Vanaf 1 april kan de zaal aangevraagd worden voor het volgend voorjaar (januari tot juni).


We behandelen de aanvragen in chronologische volgorde. We houden maximaal rekening met uw wensen, maar het ingevulde gebruiksformulier is nog geen reservatie. We dienen steeds rekening te houden met de beschikbaarheid van de zaal.
Pas na bevestiging is uw reservatie definitief.