Cultuurcentrum Brugge

Extra info

Nieuwsbrieven

Log in op je account en kijk even onder 'communicatievoorkeuren'. Daar kun je aangeven welke mailings je van ons wil ontvangen. 

 

Laatkomers
Het is zowel voor de artiesten als voor het publiek storend wanneer tijdens de voorstelling nog publiek de zaal binnenkomt. Laatkomers kunnen enkel met uitdrukkelijke toestemming van de optredende artiest(en) in de zaal worden toegelaten. Tickets van laatkomers worden niet terugbetaald of omgeruild.

 

Oordoppen
Bij bepaalde concerten worden oordoppen gratis ter beschikking gesteld voor het publiek. Je kunt dit vragen aan de avondkassa of bij de onthaalmedewerkers.

 

Slechthorenden
Op de parterre van de Stadsschouwburg en in toneelzaal De Dijk is een ringleiding voor slechthorenden aanwezig.

 

Rolstoelgebruikers
Op de verschillende locaties van Cultuurcentrum Brugge zijn een aantal plaatsen voorbehouden voor rolstoelgebruikers.
Online tickets kopen voor deze voorbehouden plaatsen is niet mogelijk. Aangezien het aantal plaatsen beperkt is, reserveer je best tijdig. Reserveren is noodzakelijk. Je kan hiervoor telefonisch contact nemen met het bespreekbureau tijdens de openingsuren, t 050 44 30 60 of e bespreekbureau@brugge.be.
De avond zelf begeleidt een van onze medewerkers je graag naar je plaats.

In de Stadsschouwburg zijn er plaatsen voorbehouden op de parket/parterre (benedenverdieping) voor rolstoelgebruikers die niet in de geplaatste zitplaatsen kunnen zitten.
Er is een lift aanwezig die je tot op de 2de verdieping kan brengen.

 

Vestiaire
De vestiaire is verplicht, maar gratis. Jassen, paraplu’s, rugzakken of boekentassen worden om veiligheidsredenen niet in de zaal toegelaten.

 

Wachtlijsten
Bij uitverkochte voorstellingen kunnen we je naam op een wachtlijst noteren. Wanneer er plaatsten vrijkomen, contacteren we je via het opgegeven emailadres. Je vindt de wachtlijst op de ticketknop bij uitverkochte voorstellingen op de website. Een plaats op de wachtlijst biedt geen garantie op een ticket.

 

Foto’s & Telefoon
Het gebruik van gsm’s of smartphones tijdens de voorstelling is storend voor de voorstelling en het aanwezige publiek en is bijgevolg niet toegestaan.
Fotograferen, filmen of het maken van opnames van de voorstelling is niet toegestaan.

 

Afgelaste en verplaatste voorstellingen
Als een voorstelling niet door kan gaan omwille van overmacht door het cultuurcentrum of het gezelschap, dan word je per mail of telefonisch op de hoogte gebracht en gecontacteerd voor de compensatie van je ticket(s).
Als een voorstelling wordt verplaatst omwille van overmacht door het cultuurcentrum of het gezelschap, dan word je per mail op de hoogte gebracht. Als de nieuwe datum niet past, dan word je gecontacteerd voor de compensatie van je ticket(s).

 

Weet waar je koopt
Het komt geregeld voor dat er via commerciële wederverkoopkanalen tickets worden aangeboden tegen woekerprijzen. Het Cultuurcentrum Brugge behoudt zich het recht voor deze kaarten te annuleren en is niet aansprakelijk voor mogelijke problemen die voortvloeien uit gekochte tickets via deze kanalen. Neem voor meer informatie contact met de info- en ticketbalie van het Cultuurcentrum tijdens de openingsuren of mail naar bespreekbureau@brugge.be

 

Familievoorstellingen & workshops
Respecteer de aangegeven minimumleeftijd. Elke voorstelling wordt gemaakt met een bepaalde leeftijd voor ogen. Met te jonge kinderen komen, is dus niet prettig. Niet voor de kinderen zelf en ook niet voor het publiek en de acteurs. Bij voorstellingen en workshops is het steeds de bedoeling dat kinderen begeleid worden door een volwassene, tenzij vooraf anders vermeld.

 

Eten & drinken
Eten en drinken in onze zalen is verboden. Voor, na de voorstelling of tijdens de pauze ben je welkom in onze foyer.