Cultuurcentrum Brugge

Nieuws

Nieuws

Vacature: Artistiek Coördinator Dans (M/V/X)

Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde duur - snelle indiensttreding

Lees verder
Nieuws

Airbag Festival

Van zaterdag 7 t.e.m. zondag 29 mei heerst het accordeon opnieuw over de stad, zowel in openlucht, de Koninklijke Stadsschouwburg, de spiegeltent Magic Mirrors als op diverse andere locaties verspreid over de stad. Voor de tiende editie hijsen we accordeonvirtuoos Philippe Thuriot als gastcurator mee aan boord. Het resultaat is een pittige en fascinerende staalkaart van wat het accordeon vandaag te bieden heeft. Hij neemt ook een deel van het programma voor zijn rekening, waarbij hij een bijzondere voorrang verleent aan jong talent van eigen bodem.

Lees verder
Nieuws

Gezocht: jonge toneelspelers en creatievelingen

Zin in spelen, schrijven, improviseren, musiceren? Zin om met leeftijdsgenoten een eigen voorstelling in elkaar steken? Zin om je mond open te trekken, op tijd weer te sluiten, te dansen, beeldend werk te maken of gewoon stilletjes na te denken en dan die ene zin te zeggen waar we de rest van de voorstelling op zullen baseren?

Lees verder
Nieuws

Wat vind je van ons cultuurhuis? (publieksonderzoek)

Hoe goed ken je ons cultuurhuis en wat vind je van onze werking? Samen met Cultuurconnect organiseren we een grootschalig publieksonderzoek waarin we peilen naar de noden, wensen en ervaringen van bezoekers van onze activiteiten.

Lees verder
Nieuws

Vier het leven: samen genieten van cultuur

Iedereen wil optimaal ouder worden. Actief blijven én genieten van kunst en cultuur zijn daarvan een wezenlijk onderdeel. Maar als we ouder worden, komen er drempels waardoor het soms niet meer lukt om te blijven deelnemen aan het culturele en sociale leven. Vier het Leven biedt de perfect oplossing! Vrijwilligers uit Brugge gaan samen met jou op stap. Je wordt met de auto thuis opgehaald en na afloop weer thuisgebracht. Samen met anderen geniet je van de voorstelling en een drankje. Iets voor jou of iemand in je omgeving? Surf voor meer informatie naar www.4hetleven.be. Je kan het programmakrantje gratis aanvragen via info@4hetleven.be of 0479 73 02 30.  

Lees verder
Nieuws

Playtime 20.22 op 16, 17 en 18 september 2022

Cultuurcentrum Brugge biedt onafhankelijke gameontwikkelaars tijdens het gamefestival Playtime 20.22 opnieuw een gratis platform en testpubliek aan. 

Lees verder