Cultuurcentrum Brugge

Nieuws

Nieuws

Theater

De grote verscheidenheid aan theatervoorstellingen bij Cultuurcentrum Brugge brengt intense schoonheid, creativiteit en inspiratie. Laat je verbeelding de vrije loop tijdens een van de komende producties.

Lees verder
Nieuws

Muziek

We zetten de deuren wagenwijd open en verwelkomen je graag op diverse concerten in de Koninklijke Stadsschouwburg, MaZ of Daverlo. Klinkt dat als muziek in de oren? Nestel je dan in onze zetels voor een van de feestelijke, bijzondere of intieme concerten.

Lees verder
Nieuws

Circus

We openen sinds enkele jaren de magische poorten van de indrukwekkende circuswereld. Kom binnen, wees verbaasd en geprikkeld en geniet!

Lees verder
Nieuws

Dans

Ontdek de meest verrijkende en inspirerende dansvoorstellingen van dit moment. Van internationale gevestigde waarden tot nieuwe nationale danshelden: je beleeft de niet te missen danscreaties in onze zalen.

Lees verder
Nieuws

Families

Verken cultuur samen met je (klein)kinderen en beleef fantastische avonturen tijdens de verschillende familievoorstellingen. 

Lees verder
Nieuws

Praktisch

Alle informatie rond je wenslijstje, verkoopdata, andere praktische zaken en een handleiding om online tickets te bestellen verzamelden we op één webpagina. Heb je nog meer vragen? Contacteer ons via 050 44 30 60 (di. t.e.m. vr, 13.00 tot 17.00 uur) of cultuurcentrum@brugge.be.

Lees verder