Cultuurcentrum Brugge

Mirage Magique

Gwen Cresens, Raymond Van Het Groenewoud, Elke De Meester, Sarah D’hondt e.a.
zo 2 jun 24 20:00 - 22:00
zo 2 jun '24
20:00 - 22:00
  • zo 2 jun '24
    20:00 - 22:00
    Spiegeltent Magic Mirrors - Kruisvest

Accordeoniste Elke De Meester nodigt voormalig curator van het Airbagfestival Gwen Cresens uit. Zo krijgt hij  de kans om zijn 30 jaar op de planken ook in ‘zijn spiegeltent’ te vieren. 
Onder de pop-upnaam ‘Chez Gwen’ schuiven naast Elke ook Brugse artiesten als Raymond Van het Groenewoud en Sarah D’hondt mee aan zijn muzikale feestdis. 

Op deze laatste dag van het festival werpen we een vette knipoog naar het Airbagfestival. Elke De Meester, leerkracht accordeon aan het Brugse Conservatorium kreeg de touwtjes in handen. Overdag kan je onder andere haar leerlingen bewonderen en een boeiend familieproject meemaken. ’s Avonds geeft ze accordeonist Gwen Cresens alle ruimte om met enkele Brugse bevriende artiesten een uniek programma op te zetten. In zijn 30-jaar op de planken  realiseerde Gwen Cresens uiteenlopende producties met artiesten als Arno, Raymond van het Groenewoud, Kommil Foo, Les Ballets C de la B … Zijn curatorschap op het Airbagfestival 2018 beschouwt hij als een van zijn meest bijzondere projecten. 


Het is voor hem een eer om zijn carrière in de spiegeltent op de Kruisvest te vieren. 


U zult alvast een bijzondere avond meemaken met tal van Brugse en Vlaamse artiesten. Welkom op Mirage Magique!

> afterparty met DJ Jempie