Cultuurcentrum Brugge
Roën Lommelen

Lady Linn & Her Magnificent Seven

Trilogy
do 23 mei 24 20:00 - 22:00
do 23 mei '24
20:00 - 22:00
  • do 23 mei '24
    20:00 - 22:00
    Spiegeltent Magic Mirrors - Kruisvest

‘I don’t wanna dance’… but you have to! We openen de spiegeltent vandaag in stijl. Het parket zal geboend zijn om jouw dancing shoes te verwelkomen. In haar nieuwste album ‘Trilogy’ puurt Lien De Greef uit vele invloeden, van jazz tot soul en house. Dat dit live een aanstekelijk feest zal zijn, hoeven we je niet te vertellen. Zorg dat je op tijd bent voor de opening van Mirage. 

Trompetvirtuoos Yves Fernandez is de eerste Brugse rode draad in ons nieuwe festival. We spiegelen twee projecten van hem in onze tent. Na zijn bijzonder concert voor families, kunnen we hem bewonderen bij The Magnificent Seven, de formidabele begeleidingsband van Lady Linn.


Lady Linn heeft ondertussen vijf fullalbums op haar naam staan. In de loop der jaren bewees ze een vaste waarde in de Belgische muziekscene te zijn.


Het is al lang geen geheim meer dat haar unieke stem in alle mogelijke stijlen tot haar recht komt. Dat bewijst ze opnieuw op haar jongste plaat. Lady Linn is een songwriter die vanuit emotie werkt, en dat voel je voortdurend doorheen deze veelzijdige trilogie.

Credits

The Magnificent Seven: Filip Vandebril (bas), Simon Segers (drum), Yves Fernández (trompet), Marc De Maeseneer (saxofoon), Frederik Heirman (trombone) en Frederik Segers (gitaar)