Cultuurcentrum Brugge

Lezing over ondernemen met Kamal Kharmach

Kamal Kharmach
wo 15 mei 24 20:00 - 21:50
wo 15 mei '24
20:00 - 21:50
  • wo 15 mei '24
    20:00 - 21:50
    Koninklijke Stadsschouwburg - Vlamingstraat 29

Dit is een voorstelling in zaalhuur, georganiseerd door Live Comedy.

Ben jij een ambitieuze ondernemer, een kleine zelfstandige of speel je met het idee om jeeigen onderneming te starten? Dan is‘Leren Ondernemen met Kamal Kharmach’dé lezingdie je niet mag missen! Kamal Kharmach, bekend van het succesvolle programma‘Andermans Zaken’, onthult de verborgen valkuilen van het ondernemerschap en biedtonmisbare inzichten voor iedereen die zijn zakelijke dromen wil waarmaken. Aan de handvan anekdotes en verhalenvertelt Kamal in deze bijna 2 uur durende keynote hoe bedrijvenin het binnen-en buitenlandmethun problemen zijnomgegaan envooral wat je daar als(beginnende) ondernemer uit kan leren.

Kamal Kharmach is niet alleen een ervaren ondernemer, maar ook een boeiende spreker diecomplexe zakelijke concepten op een toegankelijke en vermakelijke manier presenteert. Zijnlezing is overgoten met een luchtige saus, vol interessante weetjes en praktische lessen dieje direct kunt toepassen.

Mis deze unieke kans niet om je ondernemersvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.Koop je ticket voor‘Leren Ondernemen met Kamal Kharmach’en zet een belangrijke staprichting het succes van jouw onderneming!