Cultuurcentrum Brugge

TICKETS BESTELLEN OP ONZE NIEUWE WEBSITE


Cultuurcentrum Brugge heeft sinds 1 juni 2018 een nieuwe website. Je vindt er een handig overzicht van wat op het programma staat. De website biedt ook heel wat nieuwe mogelijkheden voor de digitale aankoop van tickets en het ontvangen van nieuws op jouw maat. Ontdek hieronder hoe je tijdens de voorverkoopperiode van 15 t.e.m. 20 juni 2018 ook online kunt reserveren. Je hoeft dus niet meer te bellen voor een afspraak in de inkomhal van de Stadsschouwburg maar bestelt je tickets nu gewoon vanuit je eigen zetel.

 

START TICKETVERKOOP 2018-2109

 

vrijdag 15 juni 2018 om 9.00 uur

 

Tijdens de voorverkoopperiode (t.e.m. 20 juni 2018) betaal je géén administratiekost van 1 euro per ticket. Bovendien krijg je bij een online bestelling van minstens tien tickets een voucher voor twee gratis consumptiebonnen (waarde 2,50 euro). Je kunt die gebruiken in één van de foyers van Cultuurcentrum Brugge (foyer Stadsschouwburg, Cultuurcafé Biekorf, foyer MaZ). Bij het onthaal wordt je voucher ingeruild voor jetons.

 

VOORDELEN


- Je kan zelf je voorkeurplaatsen selecteren.
- Je kan altijd en overal boeken, tot net voor de voorstelling.
- Je kan betalen met Visa, Mastercard of pc-banking (kaartlezer) en dit op een uiterst veilige manier.
- Je ziet meteen welke plaatsen er nog beschikbaar zijn.
- Je kan in je account steeds je komende voorstellingen zien in je persoonlijke agenda.
- Je kan in je account je tickets downloaden.
- Je kan zelf gemakkelijk jouw gegevens, paswoord en communicatievoorkeuren wijzigen.

 

TIPS


- Maak al vóór 15 juni een account aan op de website.
- Plaats de voorstellingen waarvoor je tickets wil kopen alvast op je wenslijstje door op de hartjes bij de voorstellingen te klikken.
- Op 15 juni hoef je dan enkel je wenslijstje met 1 klik naar het winkelmandje te verplaatsen en kun je meteen beginnen met het selecteren van stoelen en prijzen.
- Ouder dan 60 of jonger dan 26 jaar? Selecteer dan het reductietarief waar mogelijk.
- Kies voor een pakketkorting of reekskorting (Nostalgia en December Dance) wanneer je er recht op hebt.


EEN ACCOUNT AANMAKEN EN INLOGGEN


- Een account kan je gemakkelijk aanmaken op ccbrugge.be/mijntheater (of klik op het icoontje rechts bovenaan op de website).
- Bij volgende bezoeken en aankopen kan je nu snel inloggen door je e-mailadres en wachtwoord waarmee je jouw account hebt aangemaakt in te voeren.
- Ben je je wachtwoord vergeten? Maak geen nieuw account aan maar klik op ‘wachtwoord vergeten’. Vervolgens krijg je een mail met instructies om een nieuw wachtwoord aan te maken.