Cultuurcentrum Brugge
Arber Sefa

Oh Deer!

BRONKS
ma 24 feb 25 - di 25 feb 25
ma 24 feb '25
-
di 25 feb '25

In een dichtbegroeid en mysterieus bos stuiven twee herten weg voor een jager. Hun ogen flitsen alle kanten op, in ijltempo wikken en wegen ze hun opties.

In een bruin café stopt na veertig jaar de ene helft van een onafscheidelijk showduo plots met zingen. De zangeres staart stil en bewegingsloos in de verte en ziet opeens een opening, een nieuwe mogelijkheid. 

Zowel de herten als de zangeres staan op het punt een levensbepalende keuze te maken. 
Twee werelden vallen in stukken uiteen, versmelten en vermengen. Ze beginnen met elkaar te communiceren. Het gruis en de brokstukken worden de bouwstenen van iets nieuws, iets onbekends. 

Hoe gaan we ermee om als onze wereld instort? Als we vastlopen in een crisis, of in een leven dat ons niet meer past? Hoe raken we niet verlamd door angst voor wat we niet kennen? Hoe blijven we moedig nieuwe verhalen verzinnen, nieuwe openingen zien? En zullen we altijd blijven verlangen naar iets nieuws of vinden we op een dag dat wat we al die tijd misten? 

Oh Deer! is een beeldende muzikale voorstelling over verlangen, zoeken, hoop, jezelf overstijgen, opgaan in het moment en de bokkensprongen die je maakt als je iets heel spannend vindt.

Credits

concept: Gina Beuk  
van en met: Bavo Buys, Hendrik van Doorn en Gina Beuk 
extern oog & muziek: Lucas van der Vegt  
eindregie en coaching: Renée Goethijn 
spelcoaching: Maxim Storms 
kostuums: Louis Verlinde
scenografie: Stefan Jakiela
productie: BRONKS