Cultuurcentrum Brugge

Een magische kerstvakantie bij Cultuurcentrum Brugge

DINSDAG 28 DECEMBER OM 17.00 UUR

plastiekBERTRAND - KOPERGIETERY, KGbe EN BEELDSMEDERIJ DE MAAN

visueel theater (vanaf 4 jaar)

Bertrand is van plastic. Hij is droevig omdat de mensen de wereld langzaam om zeep helpen. Met hopen rommel en afgewezen voorwerpen gaat hij op zoek naar avontuur en schoonheid. Wat we eerst aan de kant schoven, mag weer meedoen. Wat niet meer mocht bestaan, krijgt opnieuw betekenis.

Een kapotte stofzuiger, een lelijke rok, een plastic zak en zelfs mama’s oude broodrooster krijgen een nieuw leven. plastiekBERTRAND is een absurde en grappige voorstelling voor nieuwsgierige kleuters en (groot)ouders.

WOENSDAG 29 EN DONDERDAG 30 DECEMBER
TELKENS OM 17.00 UUR

OVVIO – LAPSO CIRK

circus (vanaf 6 jaar)

Niemand ontsnapt aan de zwaartekracht. Je kunt ertegen vechten, maar uiteindelijk komt je altijd weer op de grond terecht.

David en Tomáš besloten om met de zwaartekracht te spelen en er plezier aan te beleven. Beide acrobaten zijn gespecialiseerd in het balanceren en manipuleren van diverse alledaagse voorwerpen. Met gewaagde spelletjes testen ze elkaars grenzen, vertrouwen en durf.

De (aller)kleinsten beleven samen met hun (groot)ouders een magische kerstvakantie bij Cultuurcentrum Brugge. De Koninklijke Stadsschouwburg ontvangt tijdens de laatste week van december enkele betoverende podiumhelden die met hun indrukwekkende creativiteit de wereld op zijn kop zetten.

MAANDAG 27 DECEMBER OM 17.00 UUR

NICHOLAS – IN ALLE EERLIJKHEID 


circus (vanaf 7 jaar) 


Geen toeters, geen bellen, geen rookgordijnen, geen dubbele bodems. Is het echte magie of superieure misleiding?

De bekende goochelaar Nicholas maakt van onverklaarbare acts al enige tijd zijn handelsmerk. Tijdens deze voorstelling licht hij af en toe zelfs een tipje van de sluier op, maar dan nog blijft hij je met verstomming slaan.