Cultuurcentrum Brugge

JEN als support bij Coely

Voor de opening van het vernieuwde Provinciaal Hof op de Brugse Markt, organiseert Provincie West-Vlaanderen een festival van de Toekomst. Onder de titel Over Morgen gaan ze samen met curator Wim Opbrouck op zoek naar de West-Vlaming van 2050. Cultuurcentrum Brugge stapt mee in het avontuur. We stellen onze Stadsschouwburg ter beschikking voor zijn voorstelling J’aime la vie én voor een exclusief concert van Coely.

Daarnaast gingen we op zoek naar het muzikaal talent van morgen in onze provincie. Door onze Brugotta-werking zijn we bedreven in het spotten van lokaal talent. Samen met een gedegen jury onder leiding van voorzitter Wim Opbrouck en o.a. Michael Karkousse (Goose) selecteerden we de boeiendste bands voor de toekomst.

Op 27 april, de dag dat VI.BE met Lokale Helden de jaarlijkse hoogmis voor lokaal muzikaal talent viert krijgt de West-Vlaamse winnaar van de wedstrijd een plaatsje in het voorprogramma van niemand minder dan Coely. Zij staat die avond namelijk op het podium van onze Stadsschouwburg.

De nummers twee en drie van de wedstrijd mogen het beste van zichzelf geven op de Student Night van 25 april in het Provinciaal Hof.

SUPPORT BIJ COELY
Jente Neels laat ons als JEN, naast haar rol als muzikante bij onder andere Sylvie Kreusch, Jan Verstraeten en Ratmosphere, kennis maken met haar breekbare kant. Voor fans van Phoebe Bridgers, Stella Donnelly en Holly Humberstone.

Info & tickets

Coely

+ support: JEN

za 27 apr '24 20:00 - 22:30