Cultuurcentrum Brugge

Cultuurcentrum Brugge zoekt West-Vlaams talent van overmorgen!

Voor de opening van het vernieuwde Provinciaal Hof op de Brugse Markt, organiseert Provincie West-Vlaanderen een festival van de Toekomst. Onder de titel Over Morgen gaan ze samen met curator Wim Opbrouck op zoek naar de West-Vlaming van 2050. Cultuurcentrum Brugge stapt mee in het avontuur. We stellen de Koninklijke Stadsschouwburg ter beschikking voor zijn voorstelling J’aime la vie

 

Daarnaast gaan we op zoek naar het muzikaal talent van morgen in onze provincie. Door onze Brugotta-werking zijn we bedreven in het spotten van lokaal talent. Samen met een gedegen jury onder leiding van voorzitter Wim Opbrouck en onder andere Michael Karkousse (Goose) selecteren we de boeiendste bands voor de toekomst. De nummers twee en drie van de wedstrijd mogen het beste van zichzelf geven op de Student Night van 25 april in het Provinciaal Hof. 

Op 27 april, de dag dat VI.BE met Lokale Helden de jaarlijkse hoogmis voor lokaal muzikaal talent viert, krijgt de West-Vlaamse winnaar van de wedstrijd een plaatsje in het voorprogramma van niemand minder dan Coely. Zij staat die avond namelijk op het podium van de Koninklijke Stadsschouwburg.   

Bezorg ons 3 nummers met muziek uit 2050 en maak kans op één van de 3 begeerde plaatsen die we als cultuurcentrum kunnen bieden.

 

Alle info voor deze wedstrijd vind je op het kansenplatform van vi.be.

Alle info ivm het festival Over Morgen vind je via www.festivalovermorgen.be.

Coely

+ support: JEN

za 27 apr '24 20:00 - 22:30