Cultuurcentrum Brugge

Cultuurcentrum Brugge lanceert indrukwekkend nieuw cultuurseizoen

Ook volgend seizoen is Cultuurcentrum Brugge opnieuw dé hotspot voor de cultuurliefhebbers. Vooraleer het Brugse cultuurhuis ons kennis laat maken met het nieuwe cultuurseizoen, sluit Cultuurcentrum Brugge dit rijkgevuld jaar, samen met heel wat partners, af met het ontmoetingsfestival Belmundo. 

 

Op maandag 29 mei 2023 ontdekken cultuurliefhebbers vanaf 9.00 uur het nieuw, rijkgevuld programma op ccbrugge.be. In die week ontvangen ze ook de gloednieuwe seizoensbrochure bij hen thuis of kunnen ze die afhalen vanaf dinsdag 30 mei aan de info- en ticketbalie in Sint-Jakobsstraat 20, 8000 Brugge, van dinsdag t.e.m. vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur. De balie is uitzonderlijk gesloten op vrijdag 9 juni.

 

Vanaf maandag 29 mei, om 9.00 uur, kan je via jouw persoonlijke account je wenslijstje al vastleggen. 

 

SEIZOENSVOORSTELLING

Op donderdag 8 juni om 20.00 uur, ontdekken we samen met o.a. de nieuwe huiskunstenaars kunstenaar Yves Gabriels en kunstenaarscollectief Club Magie het nieuwe cultuurseizoen in de Koninklijke Stadsschouwburg. Niemand minder dan Isolde Lasoen zorgt voor de muzikale begeleiding. Moderator Dalilla Hermans leidt alles in goede banen. Na de seizoenvoorstelling zet Cultuurcentrum Brugge het feestje verder in de foyer met een gezellige afterparty met dj MAMA OD. Reserveer je gratis ticket(s) via ccbrugge.be en verwelkom samen met de enthousiaste medewerkers van Cultuurcentrum Brugge het nieuwe seizoen. 

 

“Ik kijk altijd hongerig uit naar de seizoensvoorstelling van Cultuurcentrum Brugge. Niet alleen vormt die de officiële start van de lancering van een gloednieuw seizoen, het blijft vooral een fijn samenzijn met honderden cultuurliefhebbers. Een moment waarin we zowel kunnen nakaarten over de heerlijke zaken die zijn gebeurd, maar waarin we meteen ook vooruitblikken op al het lekkers dat Cultuurcentrum Brugge ons opnieuw voorschotelt”, zegt schepen van Cultuur Nico Blontrock. 

 

TICKETS BESTELLEN

Online tickets bestellen kan vanaf zaterdag 10 juni om 9.00 uur via ccbrugge.be. Meer info over het bestellen van tickets via: ccbrugge.be/seizoen2324.

 

We beperken de ticketverkoop ter plaatse tot een strikt minimum en vragen je om zoveel mogelijk online te bestellen via ccbrugge.be. Wie niet online aan de slag kan, kan op afspraak bij ons langskomen bij de info- en ticketbalie in de Sint-Jakobsstraat. Een afspraak geeft echter geen garantie op een ticket. 

Wens je toch een afspraak? Bel dan op vrijdag 9 juni tussen 9.00 en 12.00 uur of tussen 13.00 en 17.00 uur naar onze ticketlijn op 050 44 30 60 om een afspraak te maken. De afspraken vinden plaats op zaterdag 10 juni 2023 van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.