Cultuurzaal Daverlo

Cultuurzaal Daverlo is geschikt voor culturele activiteiten zoals toneel en muziek. Bij gebruik van de cultuurzaal is gebruik van de aanwezige technische apparatuur, gebruik van de 2 kleedkamers en technische ondersteuning door een theatertechnicus inbegrepen.

Adres: Dries 2, 8310 Assebroek

 

 

Huurtarieven 

Huisreglement evenementen

Huisreglement fuiven en concerten 

Technische fiche

 

Faciliteiten

25 losse podiumelementen : max. podium 5 m x 10 m
uitschuifbare tribune met 232 plaatsen
technische installaties (toneeldoeken, spots, dimmers, geluidsinstallatie)
vestiaire aanwezig (gebruik verplicht, door organisator zelf te bemannen)
2 kleedkamers
de geluidsinstallatie is voorzien op toneel, lezingen (voor fuiven en muziekoptredens moet je zelf bijkomende PA voorzien)
Privéfeesten zijn niet toegestaan.

Twaalf fuiven per jaar toegestaan onder voorwaarden van en in samenwerking met de Jeugddienst.

 

Aanvragen

Vul hieronder het formulier in om het gebruik van cultuurzaal Daverlo aan te vragen. Vergeet niet om eerst contact met ons op te nemen om te zien welke dagen de zaal nog beschikbaar is: cultuurcentrum.zaalverhuur@brugge.be of 050 44 30 55

 

Vanaf 1 januari kunt u de zaal aanvragen voor het komende najaar (september tot december) van hetzelfde jaar. Vanaf 1 april kan de zaal aangevraagd worden voor het volgend voorjaar (januari tot juni).


We behandelen de aanvragen in chronologische volgorde. We houden maximaal rekening met uw wensen, maar het ingevulde gebruiksformulier is nog geen reservatie. We dienen steeds rekening te houden met de beschikbaarheid van de zaal.
Pas na bevestiging is uw reservatie definitief.