Cultuurcentrum Brugge
Michel Deveen

Dancelot On Stage - Home (part II): De Grote Zoektocht

dansschool Dancelot
vr 28 apr 23 - za 29 apr 23
vr 28 apr '23
-
za 29 apr '23
 • vr 28 apr '23
  20:00 - 22:00
  Koninklijke Stadsschouwburg - Vlamingstraat 29
 • za 29 apr '23
  11:00 - 13:00
  Koninklijke Stadsschouwburg - Vlamingstraat 29
 • za 29 apr '23
  15:00 - 17:00
  Koninklijke Stadsschouwburg - Vlamingstraat 29
 • za 29 apr '23
  19:00 - 21:00
  Koninklijke Stadsschouwburg - Vlamingstraat 29

Dit is een voorstelling in zaalhuur, georganiseerd door Dancelot.

In april 2023 staat dansschool Dancelot terug op het grote podium met een nieuwe dansproductie. Alle dansers van Dancelot, vanaf 4 jaar tot en met volwassenen, brengen het magische verhaal van twee meisjes en hun grote avontuur in de zoektocht naar een nieuwe thuisplek ‘Home’.

Deze voorstelling wordt in twee delen gebracht. ‘Home Part I: Het Gezonken Eiland’ wordt gebracht door dansers vanaf 12 jaar en talentgroepen in de Magdalenazaal. Hier vertrekt het verhaal vanop een eiland in de grote oceaan die te kampen krijgt met de grote klimaatveranderingen en de gevolgen die dit heeft voor zijn bevolking. Twee jonge meisjes nemen het initiatief om hun familie en vrienden te redden en verlaten het eiland.

‘Home part II: De Grote Zoektocht’ wordt door onze jongere dansers (onder 12 jaar) en onze talentgroepen gebracht in de Stadsschouwburg. Hier gaat dit verhaal verder en vertelt de grote zoektocht van de twee meisjes op weg naar een nieuwe thuis. Na een woelige tocht op de oceaan stranden ze op een nieuw continent. Ze ontdekken er wonderlijke landschappen en komen in aanraking met de magische en ook bijzondere bewoners. Maar zal dit alles hun helpen hun volk te redden van een eiland dat op zinken staat?

Dancelot is een gerenommeerde Brugse dansschool en biedt kwaliteitsvolle danslessen in Klassiek Ballet, Modern Jazz, Hedendaagse Dans, Musical en Pilates aan en dit voor alle leeftijden. Doel hiervan is dat het dansplezier voorop staat in evenwicht én met aandacht voor een dansopleiding op hoog niveau en dit met een groei voor ogen voor alle dansers. Naast ons grote aanbod lessen bieden we tevens een hoger danstraject aan voor dansers die intenser dans wensen te beleven of zelfs meer willen maken van hun dans, dit zijn onze talentgroepen.