Cultuurcentrum Brugge

Project Grow 3.0

Jamz Jamezon & DJ Grazzhoppa
za 11 feb 23 - vr 9 jun 23
za 11 feb '23
-
vr 9 jun '23
  • za 11 feb '23
    -
    vr 9 jun '23
    Exporuimte Biekorf - Sint-Jakobsstraat 8
    gratis

Al jaren werkt Grazzhoppa samen met kunstenaar Jamz Jamezon, onder andere in Project Grow.

Jamz is bekend door zijn straatkunst, maar werkt ook op doek en gerecycleerd materiaal. Daarnaast is hij striptekenaar, illustrator van kinderboeken en oprichter van ‘Sarazon Creative’. Straatkunst blijft zijn belangrijkste passie.

In 1999 kwam de eerste Project Grow, een CD/Comic met tal van artiesten en gecureerd door Jamz. Project Grow 2.0 is gestart tijdens de lockdown en is live via Instagram en nadien op Youtube en Mixcloud te volgen.

Voor de volgende stap, Project Grow 3.0 gaat Jamz Jamezon aan de slag in Exporuimte Biekorf en maakt hij een nieuw in situ kunstwerk op de tonen die door Grazz live ter plaatse worden gemaakt. Hij laat zich hiervoor bijstaan door audiovisual artist Chronox. Het publiek is welkom om langs te komen en getuige te zij van dit uniek creatieproces. Kom op 11 februari vanaf 18.00 uur langs in dit experimenteel laboratorium, dompel je onder in de beats van Grazz en wees getuige van hoe een uniek tijdelijk kunstwerk tot stand in Exporuimte Biekorf!


> Het werk is na deze avond nog te bezichtigen tot en met 9 juni 2023, van maandag t.e.m. vrijdag van 13.00 uur tot 17.00 uur. Gesloten op feestdagen.