Cultuurcentrum Brugge

Hiphopnight presented by Grazzhoppa

Nuff Said, De Martioanen, Panda Shaolin, Tweet & Biaz
vr 14 apr 23 20:00 - 23:55
vr 14 apr '23
20:00 - 23:55
  • vr 14 apr '23
    20:00 - 23:55
    Theaterzaal Biekorf - Sint-Jakobsstraat 8
    gratis

Grazz stelde eigenhandig een knappe Brugotta hiphopnight samen die ons samen met deze artiesten ongetwijfeld met een goed gevoel de nacht in zal sturen.

Panda Shaolin

Deze jonge MC is geboren in Brussel en geeft roots uit Thailand, Congo en Brugge. Hij experimenteert met verschillende muziekstijlen gaande van jazz en soul over blues tot hip hop.


De Martioanen

Elon Musk move over, de eerste Martioanen zijn gekend en ze komen van bachten de kupe. DJ Saimn-I, MC Tovenoare en MC Samoerai hebben hun aardse leven afgezworen en zijn vastberaden om elke open mic in het melkwegstelsel af te reizen. Met scherpzinnige flows waar zelfs Spock zou van opkijken, vlijmscherpe scratches die het kot doen daveren in het hele melkwegstelsel en een performance die zo buitenaards is dat aliens ruimtevaarttuigen op hen af sturen. De Martioanen representeren hip hop, lokaal, globaal, universaal.


Nuff Said

De Brugse hiphopformatie Nuff Said bestaat uit het verbale geweld van de 2 MC's, Doc Senz en No Exp., dat op hun tweede LP Vis Viva knallend wordt begeleid door de 'golden era sound' die de Hongaarse producer Joeker erbij verzon. De lijst van featurings bij Nuff Said is allesbehalve mis: Baloji, DJ Grazzhoppa, Supastition, Odissee, Flip Kowlier... Live zorgt DJ Sincere voor de beats.


DJ Tweet

Tweet is sinds begin jaren 90 een vaste waarde in het hiphoplandschap die we ook kennen van samenwerkingen met De Nihilisten, Croocked Facts, Connard en Aminah.


DJ Biaz

Ook DJ Biaz is een dj/beatmaker die al jaren meedraait in het circuit en het podium deelde met artiesten als DJ Shadow, Bonobo, Kid Koala, DJ Krush en Nosaj Thing.

19u00 Grazzhoppa's Speak Easy #3
20u00 DJ Biaz

20u20 Panda Shaolin
20u50 DJ Tweet
21u10 De Martioanen
22u10 DJ Biaz
22u30 Nuff Said
23u30 DJ Tweet