Cultuurcentrum Brugge

Open Jam met Cornerstone Vibration

di 11 apr 23 20:00 - 23:55
di 11 apr '23
20:00 - 23:55
  • di 11 apr '23
    20:00 - 23:55
    KORF - Sint-Jakobsstraat 8
    gratis

Durf jij het aan om op je gitaar, saxofoon, doedoek of harmonium de reggae, dub en ska van Cornerstone Vibration om te buigen naar organische drum & bass, volbloed Belpop of snoeiharde punk?

In Brugge laten muzikanten zich inspireren door de meest uiteenlopende genres. Van blues tot punk, van Vlaamse barden tot Aziatische invloeden. Alles passeert de revue. Tijdens Brugotta Festival 2023 willen we de vele facetten van het Brugse muzikale leven samenbrengen in een echte smeltkroes die in goede banen wordt geleid door Cornerstone Vibration.

Zij zetten de maat met een langgerekte jamsessie maar iedere muzikant, beginnend of niet, kan inpikken met zelf meegebrachte instrumenten. Durf jij het aan om op je gitaar, saxofoon, doedoek of harmonium de reggae, dub en ska van Cornerstone Vibration om te buigen naar organische drum & bass, volbloed Belpop of snoeiharde punk? Kom dan zeker af met jouw instrument om in KORF volop mee te jammen. Om de creativiteit nog meer aan te moedigen voorzien we een gratis drankje voor iedere muzikant die actief deelneemt aan deze open jam.

Geen muzikale ambities? Geen probleem, kom gewoon mee genieten en ontdek waar dit muzikaal experiment ons zal leiden.