Cultuurcentrum Brugge

BREEDBEELD zoekt jouw foto

vr 7 apr 23 - za 15 apr 23
vr 7 apr '23
-
za 15 apr '23

Ben jij fotograaf en heb jij veel goesting om je werk te tonen? Kom dan naar een van deze interactieve selectiemomenten en maak kans om geselecteerd te worden met je werk. 

BREEDBEELD ondersteunt, informeert, inspireert en verbindt iedereen in Vlaanderen die in zijn vrije tijd met fotografie, film en mediakunst bezig is en gaat voor z’n zomerse openluchttentoonstelling ‘Out of Office’ op zoek naar beelden. Ben jij fotograaf en heb jij veel goesting om je werk te tonen? Kom dan naar een van deze interactieve selectiemomenten en maak kans om als een van de eerste fotografen geselecteerd te worden met je werk. Met zo’n selectie zal je gedurende de zomermaanden met je werk pronken in het Albertpark in Brugge.

Naast een zoektocht naar fotografietalent is dit event ook de uitgelezen manier om inzicht te krijgen in het selectieproces van een tentoonstelling. Want we gaan in groep, met alle aanwezige fotografen, op zoek naar dat ene beeld (wie weet wel het jouwe?). Uiteraard is BREEDBEELD aanwezig om alles in goede banen te leiden.

Spelregels

- Schrijf je in via onze website (klik hierboven bij de gewenste datum op 'Reserveren').

- Breng vijf uitgeprinte beelden (minstens A4, max A3) mee naar het selectiemoment. Indien je geen foto’s in print bij hebt, kan je niet deelnemen aan dit event.

- Wees sportief. Wie weet komt jouw beeld als ‘winnaar’ uit de selectie, maar wie weet ook niet.