Cultuurcentrum Brugge

GUIDO DOBBELAERE

Tentoonstelling en veiling t.v.v. Noord-Zuid projecten
za 17 sep 22 - zo 2 okt 22
za 17 sep '22
-
zo 2 okt '22
  • za 17 sep '22
    -
    zo 2 okt '22
    Kunstenruimte Bogardenkapel - Katelijnestraat 86
    Afgelopen

Dit is een tentoonstelling in zaalhuur.

Benefiettentoonstelling met werk van Guido Dobbelaere.

In het verlengde van het Knooppuntenfestival houdt de Brugse kunstschilder en dichter Guido Dobbelaere een benefiet-solotentoonstelling van zijn schilderkunst in Kunstenruimte Bogardenkapel. De tentoonstelling toont een retrospectief overzicht van een ruime selectie ouder en jonger werk, vanaf zijn academietijd tot zijn recenter werk. De opbrengst van de expoverkoop/veiling gaat integraal naar Brugse Noord-Zuid verenigingen, die actief ontwikkelingsprojecten in de hele wereld ondersteunen.

De werken worden via een digitale veiling aangeboden. Tijdens de tentoonstelling kan je in de expo-ruimte online bieden, waar de suppoosten (betrokken vrijwilligers van de Noord-Zuid Projecten) je kunnen bijstaan, of thuis met je eigen pc of tablet. Een unieke gelegenheid en een fantastisch goed doel!

> van woensdag tot en met zondag, van 14.00 tot 18.00 uur
> openingsmoment op zaterdag 24 september om 19.00 uur
> nocturne op woensdag 21 september van 18.00 tot 22.00 uur

De tentoonstelling is een samenwerking tussen het Cultuurcentrum Brugge, de Noord-Zuid dienst van de stad Brugge en de Stedelijke Academie Brugge DKO in het kader van Brugge, Compassionate City. Alle info over de veiling op www.academiebruggedko.be/guido