Cultuurcentrum Brugge

Roodhapje

Theater FroeFroe
zo 16 okt 22 15:00 - 15:50
zo 16 okt '22
15:00 - 15:50
  • zo 16 okt '22
    15:00 - 15:50
    MaZ - Magdalenastraat 27
    Afgelopen

Spannend en een beetje geschift meezing-muziektheater!

Roodkapje is deze week bij haar mama. Moeder vraagt haar een klusje te doen. Grootmoeder is een beetje ziek en 99 jaar. Ze woont aan de andere kant van het bos. Roodkapje brengt haar pannenkoeken en wijn. Het is een hele trip door het grote bos naar Grootmoeder. Gelukkig is Roodkapje niet bang, ze houdt van dieren, vooral van Eekhoorns, Konijntjes en iets minder van Grote Boze Wolven.
En wil het toeval nu dat ze juist die tegenkomt vandaag.

Theater FroeFroe kleedt Roodhapje in tot heel leuk, heerlijk geflipt, spannend, humoristisch en ondeugend theater. Een gegarandeerd meezingfeest!


In 2001 schreef Jan Maillard een FroeFroe-versie van Roodkapje voor hetpaleis en dat was een topper. Twee seizoenen geleden maakte FroeFroe er tijdens Theater aan Zee een openluchtconcert van met liedjes van Lili Grace. Ook dat was een geweldig succes! En nu bewerkt Theater FroeFroe dit theatraal concert tot een echte muziektheatervoorstelling. Nieuwe tijden, dezelfde sprookjes, of toch net niet?

> Na de voorstelling ben je welkom in de foyer. We zorgen er voor enkele speelse, creatieve opdrachtjes helemaal in de sfeer van de voorstelling. 

Credits

Tekst: Jan Maillard
Regie: Marc Maillard
Spel en zang: Gert Jochems, Marianne Loots, Thais Scholiers en Annelore Stubbe / Danaé Bosmans
Livemuziek: Nelle Bogaerts (Lili Grace) en Hanne Torfs (Fortress, Nunki, School is Cool)
Poppen en kostuumontwerp: Jan Maillard, Ina Peeters, Patrick Maillard en Astrid Michaelis
Decor: Gert Dupont, Jo Heijens, Janneke Hertoghts en Marc Maillard