Cultuurcentrum Brugge

De Schouwburg vertelt

vr 15 jul 22 - ma 29 aug 22
vr 15 jul '22
-
ma 29 aug '22
  • vr 15 jul '22
    -
    ma 29 aug '22
    Koninklijke Stadsschouwburg - Vlamingstraat 29
    Afgelopen

Deze zomer opent de Koninklijke Stadsschouwburg opnieuw zijn deuren. We nodigen je graag uit om de magie van het theater voor, op én achter het podium te ervaren. Want ons monument uit 1869 is nog lang niet uitverteld.

Een volledig nieuw parcours leidt je doorheen het gebouw.
Je maakt kennis met publieke locaties zoals de inkomhal of de imposante zaal, maar deze keer laat de Koninklijke Stadsschouwburg ook zijn verborgen hoeken zien.

Elke plek zit boordevol geschiedenis, objecten en anekdotes die we graag met je delen. Sluip doorheen de oude catacomben, verken de artiestenloges of sta in de spotlights op de scène. Ook de jongsten halen hun hart op via een interactief kinderparcours.


> Klik hier om te reserveren.
> Van donderdag tot en met maandag van 13.00 tot 18.00 uur
> Ontdek hieronder het aanvullende aanbod van rondleidingen en speciale bezoekformules.Rondleidingen

Is de schouwburg voor jou bekend terrein en wil je graag dat tikkeltje meer? Of ontdek jij graag schatten op zolder die niet in het gewone parcours aan bod komen? Kies dan voor een geleide rondleiding en ontdek nog meer verhalen van de Brugse Schouwburg. Een gids neemt je mee op sleeptouw en toont je in alle rust de uiterste hoekjes van het historische gebouw.

 

Je kan individueel inschrijven voor een rondleiding op donderdag-, vrijdag- of zaterdagvoormiddag. Een rondleiding gaat door vanaf 3 inschrijvingen. We contacteren je minstens 4 dagen op voorhand in het geval de rondleiding niet zou doorgaan. Boek je graag een groepsrondleiding (10 of meer personen)? Contacteer ons dan via cultuurcentrum@brugge.be voor de mogelijkheden.


Reserveer hier je rondleiding

Ontbijtsessies 

Intiem genieten van de Koninklijke Stadsschouwburg? Combineer een rondleiding met een voorafgaand ontbijt. Met onze ontbijtformule geniet je van een ontbijt onder het kristal en klatergoud van onze historische foyer. Daarna neemt een gids je mee op sleeptouw om alle geheimen van de Stadsschouwburg uit de doeken te doen.

Reserveer hier je ontbijtsessie