Cultuurcentrum Brugge

My Heart Still Hums - Patti Smith

Annelies Van Dinter & Lotte Dodion
wo 8 mrt 23 20:00 - 21:15
wo 8 mrt '23
20:00 - 21:15
  • wo 8 mrt '23
    20:00 - 21:15
    Theaterzaal Biekorf - Sint-Jakobsstraat 8

Dit fantastisch project van de frontvrouw van Echo Beatty, Annelies Van Dinter en dichteres Lotte Dodion heeft recht op een mooie plek in onze line-up. Tegelijk willen we op 8 maart Internationale Vrouwendag met jullie vieren. Deze voorstelling is perfect om het feest compleet te maken.

My Heart Still Hums is een visuele explosie van poëzie en muziek.
Een performance waarin twee dames draven door het landschap dat Patti Smith schiep. Ze galopperen tussen bloedmooie poëzie en intieme muzikale interpretaties van het werk van Patti Smith, één van de meest veelzijdige en revolutionaire artiesten van haar generatie.

> in het kader van Internationale Vrouwendag


Annelies over Patti Smith:
“Patti Smith is één van de meest veelzijdige en revolutionaire artiesten van haar generatie én de onze. Hoe zij omgaat met haar vrouw-zijn, genderpatronen op zo’n ongedwongen manier doorbreekt en zowel kracht als kwetsbaarheid weet te belichamen vind ik enorm inspirerend.”

Lotte over Patti Smith:
“Patti Smith is echt tijdloos: ze heeft de verbeeldingskracht van een kind, het kloppend hart van een vrouw die tot haar enkels in het leven staat en de sjamanistische wijsheid van iemand die al vele, vele levens achter zich heeft.”

Credits

Met: Lotte Dodion (dichter en performer) en Annelies Van Dinter (zang en gitaar)