Cultuurcentrum Brugge
Jef Boes

k'luister

FULCO
zo 20 nov 22 09:00 - 11:15
zo 20 nov '22
09:00 - 11:15
  • zo 20 nov '22
    09:00 - 11:15
    Foyer Koninklijke Stadsschouwburg - Vlamingstraat 29
    Afgelopen
Benieuwd welke heerlijk absurde marmelade FULCO op een herfstige zondagmorgen serveert.

Verhalen en muziek inspireren, zetten harten in beweging en stimuleren de verbeelding. Verhalen en muziek blijven hangen en brengen mensen samen.

Naar goede gewoonte geniet je tijdens k’luister eerst van een gezellig ontbijt. Terwijl je maagsappen nog vloeien tussen granola en bladerdeeg, zullen ze plots verkleuren in een absurde onderstroom. FULCO haalt zijn nummers uit een knisperend zakje en smeert er zijn marmelade van de dag over, nu eens lavendel en abrikoos, dan eens aardbei en rozemarijn.

Ontdek welke geniale, verwarde mix FULCO op een herfstige zondagmorgen serveert.

Madame Couvert verzorgt het (h)eerlijke ontbijtbuffet.


Fulco Ottervanger is niet onder één noemer te brengen. Hij is multi-instrumentalist, zanger, componist en improvisator. Zijn eigenzinnige stijl is doorspekt met invloeden uit jazz, krautrock, hip-hop, rock, soul en funk. Hij studeerde jazzpiano en klassieke compositie aan het Gentse conservatorium en werd nadien bekend met het internationaal geprezen jazztrio 'De Beren Gieren', krautpopband 'Stadt' en 'BeraadGeslagen', zijn duo met drummer Lander Gyselinck. Daarnaast is Fulco ook actief in dans- en theaterprojecten, zoals Slumberland van Zonzo Compagnie.