Cultuurcentrum Brugge

Sam Louwyck, Stefaan Degand en Steve Dugardin

Café Louwyck #3
vr 8 apr 22 20:00 - 22:00
vr 8 apr '22
20:00 - 22:00
  • vr 8 apr '22
    20:00 - 22:00
    Theaterzaal Biekorf - Sint-Jakobsstraat 8
    Afgelopen

In de reeks Café Louwyck neemt onze huiskunstenaar Sam Louwyck de rol van moderator op tijdens vier informele samenkomsten met bevriende kunstenaars. In een laagdrempelige setting gaan ze tussen het publiek de ontmoeting aan waar creativiteit, inspiratie en de daarmee gepaarde processen centraal staan. Sam belooft ons vier unieke avonden in Theaterzaal Biekorf, met telkens twee kanjers uit hun vakgebied.

Stefaan Degand is in de eerste plaats theateracteur die gesmaakte rollen had in talloze producties bij onder meer Theater Antigone, HETPALEIS en Het Toneelhuis. Hij sierde ook het grote en kleine scherm in films en programma’s als De Ronde, Eigen Kweek en Weekend aan Zee.

De in Oostende geboren Steve Dugardin is een begenadigd countertenor die al samenwerkte met Ricercar Consort, Clemencic Consort en Tragicomedia (Stephen Stubbs) en meespeelde in opera’s van Scarlatti (met Opera Mobile), Händel (met Transparant) en in Ercole Amante van Cavalli (in Boston en op het Muziekfestival te Utrecht).