Cultuurcentrum Brugge

Lore Mechelaere

Brugotta Café
do 23 dec 21 20:00 - 21:30
do 23 dec '21
20:00 - 21:30
  • do 23 dec '21
    20:00 - 21:30
    KORF - Sint-Jakobsstraat 8
    Afgelopen

Lore Mechelaere studeert Regie aan de Toneelacademie in Maastricht en behaalde al haar bachelor Audiovisuele Kunsten aan het KASK in Gent. Ze houdt van mensen observeren, van films én -niet onbelangrijk- van goede koffie. Lore zal ons verrassen met een unieke avond in Brugotta Café, waar woord en observatie centraal staan. Naast Tarkovski, die altijd over haar schouder meekijkt.

> Reserveren is niet nodig. Breng wel je COVID Safe Ticket mee.
> Let op! Er zijn slechts 25 plaatsen voor dit concert. Wees er dus vroeg bij.De toekomst is aan de jeugd en dat nemen we graag letterlijk. Samen met Jong Volk en met ondersteuning van BLVRD magazine gaan we in de foyer van de Biekorf, die we voor de gelegenheid omdopen in Brugotta Café, op zoek naar het Brugge van morgen aan de hand van de jongeren van nu. Acht avonden geven we het heft in handen van de jeugd van tegenwoordig. Alleen, met z’n tweeën of ‘en masse’ in groepsverband.

Centraal staan de jongeren en hun drang om zich artistiek te outen.  Verbaal, muzikaal of visueel een avond in het Brugotta Cafe betekend steevast nieuwe mensen ontmoeten, artiesten in wording zien en jongeren leren kennen die hopelijk weer anderen gaan inspireren. Laat je net als ons verrassen op één van deze momenten.


De concerten beginnen om 20.00 uur, de toegang is gratis, maar de plaatsen zijn beperkt!