Cultuurcentrum Brugge

Eefje De Visser

za 7 mei 22 20:00 - 22:30
za 7 mei '22
20:00 - 22:30
  • za 7 mei '22
    20:00 - 22:30
    MaZ - Magdalenastraat 27
    Afgelopen

Dit is een concert in zaalhuur, georganiseerd door Cactus Muziekcentrum.

Met drie succesvolle albums op zak, een reeks uitverkochte clubtours in de Benelux en verschillende Europese supportshows, had Eefje de Visser er ook buiten de taalgrenzen al een succesvolle carrière opzitten. Vier jaar na haar laatste plaat 'Nachtlicht' kwam er eind 2019 het vierde album 'Bitterzoet', die zo mogelijk al haar eerder werk overklaste. 'Bitterzoet' werd een filmische popplaat vol zinderende elektronica en dance invloeden. Donkere drums, warme synths, catchy songs en een bezwerende stem. Alsof ze de soundtrack van een eightiesfilm reanimeert en voorziet van zwoele beats.

Eefje de Visser stond begin 2020 op het punt om aan haar uitverkochte release tour te beginnen, waarvoor toen al meer dan 15.000 tickets verkocht waren. Zo stond er ook een concert gepland op het Brugse Cactusfestival. En toen ging de wereld in lockdown. Ze bleef echter niet bij de pakken zitten en bracht de concertfilm ‘Bitterzoet’, gefilmd in De Robot Studios, een Gentse loft waarin Eefje werkt, slaapt en leeft, uit. Net als de plaat werd ook de concertfilm op lovende kritieken onthaald.

Met nog een optreden op het Reeperbahn Festival in september 2020 en talloze bekroningen, zoals de Red Bull Elektropedia Award - 'Best videoclip' en de 3voor12 Award voor beste album, werd 2020 alsnog het jaar van Eefje de Visser. En na lang wachten kunnen we ze dan eindelijk opnieuw live en in levende lijve aan het werk zien, op zaterdag 7 mei 2022 in Cactus Club. De aanhouder wint!