Cultuurcentrum Brugge

De Bonanzas

A 1960s Christmas
GEANNULEERD
zo 19 dec 21 15:00 - 16:30
zo 19 dec '21
15:00 - 16:30
  • zo 19 dec '21
    15:00 - 16:30
    Koninklijke Stadsschouwburg - Vlamingstraat 29
    Afgelopen

Door de maatregelen tegen de verspreiding van COVID-19 moeten we deze voorstelling helaas definitief afgelasten.

De Bonanzas zoals je ze nog maar zelden zag: ingetogen en intiem. Volledig in de geest van de tijd van het jaar ruilen zij de aspergesoep met bladgoud graag in voor vredevolle nummers van The Beatles en The Stones. De gevulde kalkoen met groentenkrans en verse kroketjes schuiven ze dan weer aan de kant voor enkele onvervalste malse kerstklassiekers.

De retrochefs prepareren ook enkele zoete dessertjes en hartige digestiefjes om van te watertanden. Uiteraard alles overgoten met een stevige sixtiessaus uit de fornuizen van Nat King Cole of Bing Crosby, maar evenzeer The Beach Boys of Paul Anka.

> Gratis Nostalgiabal achteraf in de foyer

In de sixties liepen de kerken op kerstavond nog vol voor de middernachtmis. Het overvloedige engelenhaar sierde de kerstbomen en de familie von Trapp mocht je elk jaar in je huiskamer verwelkomen, eerst zwartwit en hoe ouder je werd hoe meer in kleur.

Het is geen geheim dat De Bonanzas wel houden van een stevige portie sfeer en gezelligheid van weleer. Het kon dan ook niet langer uitblijven dat de heren een delicieus muzikaal kerstmenu samenstellen.

Credits

De Bonanzas: Thomas Keersmaekers (zang), Dirk Roefs (elektrische gitaar en zang), Simon Jacobs (basgitaar en zang), Hans Claes (keyboard en zang) en Bert Rommes (drum en zang)