Cultuurcentrum Brugge

Input/Output 2021

Verschillende kunstenaars
do 21 okt 21 14:00 - zo 21 nov 21 18:00
do 21 okt '21
-
zo 21 nov '21
14:00 - 18:00
  • do 21 okt '21
    -
    zo 21 nov '21
    14:00 - 18:00
    Afgelopen

Tweejaarlijkse wedstrijd voor jonge actuele beeldende kunstenaars

We pikken de draad op van deze tweejaarlijkse wedstrijd voor jonge actuele beeldende kunstenaars. Tijdens Input/Output 2019 stelden we een aantal laureaten van de vorige edities in de kijker en peilden we bij honderden kunstenaars naar het nut van dit soort wedstrijd/tentoonstelling.

Deze terugblik op de toekomst, vormgegeven in een publicatie, leerde ons dat er nood is aan dit soort initiatieven. We verhoogden prompt het prijzengeld en ook de solotentoonstelling voor de laureaat bleef overeind.

We zijn alvast benieuwd welk jong talent de professionele jury selecteert en op welke manier curator Stef Van Bellingen de tentoonstelling in de historische Poortersloge vormgeeft.

Met werk van Eva Maria Bouillon, Lola Daels, Lieze De Middeleir, Tim Theo Deceuninck , Henri B Defauw, Ann-Sophie Deproost, Elke Desutter, Miguel Escobar, Leen Hoogmartens, Chiara Lammens, Diego Latruwe, Seth Muylle, Sliaupa Paulius, Tine Robbe, Dries Segers, Fabrice Souvereyns, Hannelore Van Balkom, Merel Van de Casteele, Simon Van Parys, Alice Vanderschoot, Tyana Verstraete, Kim Wey.

> Donderdag t.e.m. zondag van 14.00 tot 18.00 uur
> Poortersloge, Kraanrei 19, 8000 Brugge
> Inspired by Triënnale Brugge
> Ben je ook graag aanwezig op de opening van de tentoonstelling? Ontdek hier meer informatie.


Op vrijdag 5, 12 en 19 november is de tentoonstelling Input/Output tijdens een reeks nocturnes te bezoeken van 18.00 uur tot 21.00 uur. 

Bezoek de tentoonstelling in aanwezigheid van de kunstenaars, met een drankje én muziek.

Meer informatie over de nocturnes op 5, 12 en 19 november vind je hier.

 

Soulmotion DJ

Steeds op zoek naar de kleuren en geuren, baant Soulmotion DJ zich een weg tussen de afrobeat, jazz, disco, funk en soul met een oor voor de avontuurlijke smaakmakers van de verschillende genres. 

 

El Pea

Salsa, funky jazz boogaloo and Braziliaanse schlagers vormen het basisrecept  voor een uitstekende  cocktail vol exotic Flavours & Forbidden Fruits. Ook al is dansen niet aan de orde, stilstaan is geen optie.

 

Eva Swan

Eva Swan herdefinieert zwart door haar messcherpe techno tunes, live perfomances en mysterieuze vibes te combineren in een avondvullende set waarbij je als bezoeker op het scherp van de snede staat te balanceren.