Cultuurcentrum Brugge
Julie Rommelaere

Matt Watts & Nicolas Rombouts + Gianni Marzo

NIEUWE DATUM & LOCATIE
do 18 nov 21 20:00 - 23:00
do 18 nov '21
20:00 - 23:00
  • do 18 nov '21
    20:00 - 23:00
    Pauze 21:10
    Daverlo - Dries 2
    Afgelopen

Weemoedige schoonheid uit warme creativiteit

Na enkele tragische ervaringen spraken Watts en Rombouts af in Studio Caporal. De avond werd nacht, het gesprek een jamsessie. ‘s Ochtends was het nieuwe album klaar. Muted Songs For Piano zit vol ingetogen schoonheid. Deze klasbakken laten je meegluren naar een hemel vol wondermooie herinneringen.

Gianni Marzo speelt een gigantische rol in de sound van Isbells en Marble Sounds en doet zijn ding bij projecten als Ansatz Der Maschine, Renée en Winterland ’76. Als instrumentalist geniet hij veel respect. 2020 was het jaar waarin hij naar buiten trad met zijn solo debuutalbum The Vessel. Dit jaar kunnen we er live van genieten. Eindelijk.

> Ontdek hier de volledige muziekprogrammatie van Daverlo.Songsmid Matt Watts smolt zijn eerste nummers aan de oevers van de Missouri in Montana. Sinds zijn negentiende ontplooit hij zijn talent aan de Schelde. Zijn leermeesters zijn niet de minste. Stef Kamil Carlens voorop, maar ook andere topmuzikanten als Nicolas Rombouts en Bjorn Eriksson staan deze troubadour graag bij als hij met zijn warme creativiteit weemoedige schoonheid smeedt. Uit de assen van zijn noeste werk rezen al twee ijzersterke albums, die onze gedachten soms doen afdwalen naar Nick Drake. Kom genieten in Daverlo voor Matt Watts de rest van de wereld verovert.

Gianni Marzo. Een naam die u niet veel zegt? Think again en noem hem gerust één van de strafste muzikanten die ons land rijk is. Ontdek deze 'hidden gem' in Daverlo.

20u00 deuren

20u30 MATT WATTS & NICOLAS ROMBOUTS

21u10 pauze

21u40 GIANNI MARZO