Cultuurcentrum Brugge
The Celtic Tenors

The Celtic Tenors

The Irish Songbook
zo 17 apr 22 20:00 - 22:10
zo 17 apr '22
20:00 - 22:10
  • zo 17 apr '22
    20:00 - 22:10
    Pauze 20:55
    Koninklijke Stadsschouwburg - Vlamingstraat 29
    Afgelopen

Muzikale power doorspekt met Ierse humor

The Celtic Tenors is een muzikaal wereldfenomeen. De grote gave van de bandleden is hun vocale virtuositeit in diverse genres: van folk tot klassiek en rock. Of het nu het traditionele Danny Boy is of het klassieke Nessun Dorma, elke song is een streling voor het oor.

In The Irish Songbook keert het trio terug naar zijn roots met een ode aan de beste Ierse muziek van alle tijden. Van nostalgische traditionals tot vrolijke folkklassiekers en actuelere hits van artiesten als Johnny Duhan en Van Morrison. De concerten zijn ware uitbarstingen van muzikale kracht, doorspekt met onvervalste Ierse humor.

 

The Celtic Tenors weten met hun charisma en muzikale virtuositeit al meer dan 20 jaar volle concertzalen te trekken en een grote schare fans aan zich te binden. Ze stonden op podia in wereldsteden als New York, Amsterdam en Shanghai en nu ook in Brugge. Ze traden op tijdens de openingsceremonies van grote sportevenementen in stadions tot in Dubai en Abu Dhabi en verzorgden privé-optredens voor wereldleiders als VS-president Bill Clinton en VN-baas Kofi Anan.

 

Deze rasartiesten genieten zichtbaar van hun optredens en hun band met het publiek. Dat drie stemmen zo perfect kunnen samenvloeien tot één unieke harmonie, verrast de toeschouwers iedere keer weer.

Credits

The Celtic Tenors: Matthew Gilsenan, James Nelson en Daryl Simpson