Cultuurcentrum Brugge
Bert Huysentruyt

Lenny & de Wespen

Pleisterplaat
di 10 mei 22 20:00 - 21:20
di 10 mei '22
20:00 - 21:20
  • di 10 mei '22
    20:00 - 21:20
    Theaterzaal Biekorf - Sint-Jakobsstraat 8
    Afgelopen

Eén brok energie die charmeert met meerdere gezichten

Lenny & de Wespen bestaat 20 jaar in 2022! Dat wordt gevierd! Lennaert Maes is een straffe kerel. Na vijf langspelers en meer dan twintig singles is het tijd voor een overzicht van hem en zijn band Lenny & de Wespen. Van Meneertje Nee, het eerste nummer dat de radio haalde en in één adem op de Kleinkunstkollektie belandde, over de populaire ballad Als het kan tot hun top-10 singles Hey Marie, Einde van de rit, Blij, Alles gaat goed en Pleisterplaat.

Tijd om een ode te brengen aan zichzelf, en dankjewel te zeggen tegen fans en publiek. De tournee ‘20 Jaar L&dW’ brengt naast de hits ook een selectie van hun eigen lievelingsliedjes.

> Ontdek hier de volledige muziekprogrammatie van Daverlo.

 

“Op een podium is Lenny één brok energie. De man charmeert met meerdere gezichten, uitstekende muzikanten en goede teksten.” - Het Nieuwsblad

 

"Prima band met teksten waarin humor en diepgang subtiel in elkaar haken." - muziekblad OOR (NL)

 

"Lenny & de Wespen is gestegen naar een niveau waar er niet veel thuishoren” - Folk magazine

Credits

Lenny & De Wespen: Lennaert Maes (zang en akoestische gitaar), Andries Boone (toetsen, mandoline, viool, tenor gitaar e.a.), Roeland Vandemoortele (elektrische gitaar, banjo en toetsen), Mathias Moors (bas) en Bert Huysentruyt (drum en percussie)