Cultuurcentrum Brugge
Kevin Mazur

Dylan: een eerbetoon

Guy Swinnen, Patrick Riguelle e.a.
zo 5 jun 22 15:00 - 16:30
zo 5 jun '22
15:00 - 16:30
  • zo 5 jun '22
    15:00 - 16:30
    Koninklijke Stadsschouwburg - Vlamingstraat 29

Ode aan één van de grootste songschrijvers en kunstenaars van onze tijd

Nobelprijswinnaar Robert Zimmerman legde een zeer hobbelig parcours af. Eerst tegen wil en dank als spreekbuis van een zeer geëngageerde generatie, vervolgens als ongrijpbare rockgod tot gospelende bekeerling in de jaren zeventig, verdrukte ‘song and dance man’ tijdens de MTV-boom van de jaren tachtig, tot hij in de jaren negentig de terechte erkenning krijgt als één van de grootste songschrijvers en kunstenaars van onze tijd.

Een getalenteerd collectief van kenners en fans van Bob Dylan distilleert een verantwoorde selectie uit meesterwerken als Blowin’ in the Wind, Mr. Tambourine Man, Like a Rolling Stone en Make You Feel My Love.

> Gratis Nostalgiabal achteraf in de foyer


Ontdek meer over Bob Dylan in de bijzondere tentoonstelling bij onze collega’s van Openbare Bibliotheek Brugge. Meer info

Credits

Met: Guy Swinnen (zang en gitaar), Patrick Riguelle (zang en gitaar), Piet De Pessemier (zang en gitaar), Bjorn Eriksson (zang en gitaar), Naomi Sijmons (zang en gitaar), Axl Peleman (zang en bas), Jan Hautekiet (keyboards) en Ron Reuman (drum)