M D W D V Z Z M D W D V Z Z M D W D V Z Z M D W D V Z Z M D W
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31  

PRODUCTIEOVERZICHT

THEATER

Laika »

Piknik Horrifik
16,17,18/9/2016

Een apocalyptische picknick op een tot de verbeelding sprekende Brugse locatie. Dat is het recept van Piknik Horrifik van theater Laika. Het gezelschap inspireert zich hiervoor op ‘De tuin der lusten,’ ongetwijfeld het meest fascinerende schilderij van Jeroen Bosch. »

Tristero & Transquinquennal »

We want more
22/9/2016

Waaraan danken wij deze drang om altijd en overal de sterkste te willen zijn, de zucht naar overwinning, de behoefte om geschiedenis te schrijven en te herschrijven voor het nageslacht? Als we ingesloten worden door dit permanent strijdtoneel, van welke oorlog vormt het theater dan het toneel? De Brusselse gezelschappen Tristero en Transquinquennal trekken voor je ten strijde, met open vizier. In de hoop je te bevrijden van het juk waarvan je misschien zelf nog niet beseft dat u eronder gebukt loopt. »

MartHa!tentatief, Toneelhuis & Theater Zuidpool »

De Fietsendief
27/9/2016

Deze tragische komedie of komische tragedie, dient zich aan als een vrolijke stadsrevue. Een verhaal over jij en ik, over het kwaad dat in ons aller hoofd danst en ook vooral in het hoofd van vier kleurrijke personages. »

Jan Lauwers & Needcompany »

De blinde dichter
29/9/2016

De blinde dichter reist doorheen de geschiedenis via de stambomen van alle leden van Needcompany. Jan Lauwers stelt vast dat iedereen een link heeft met elkaar. The Blind Poet gaat over sterke vrouwen die met stenen gooien en op de brandstapel terecht komen, over een kruisvaarder met een te klein harnas. Een aanstekelijke mix van theater, dans, muziek en performance. »

Theater Zuidpool »

Shake-speares sonnets
6/10/2016

Jorgen Cassier laat ons het Engels van Shakespeare proeven in de best mogelijke omstandigheden: in een intiem concert, met het hart op de tong. In Knack beschreef Els Van Steenberghe de productie als ‘een krachttoer … uitgepuurde zang en de fascinerende animaties op het scherm … elk sonnet geeft hij een eigen klankkleur. Daarbij zijn de knipogen naar Tom Waits, David Bowie of Lou Reed niet veraf …’. »

t,arsenaal »

Dood van een handelsreiziger
11/10/2016

Zoals we van t,arsenaal gewoon zijn, kiest het gezelschap voor een eigen interpretatie helemaal in het licht van onze huidige maatschappij. Een theaterklassieker van formaat die u gewoon moet gezien hebben! »

Ultima Thule »

Oe ist?
12/10/2016

Met drie acteurs en hun prachtige, expressieve poppen zoekt Ultima Thule de essentie van wat achter de vraag ‘Oe ist’ schuilgaat. Zonder moraliseren, beeldrijk, helder en direct, met humor en oprechte emoties én in het West-Vlaams. Ultima Thule onderzoekt daarbij hoe de wereld er zou uitzien zonder onze moderne communicatiemiddelen: zonder mail, facebook, twitter, instagram, whatsapp, sms’en en onbeperkte belwaarde. »

Hanneke Paauwe & Villanella »

Het laatste kind
16/10/2016

Het laatste kind is een avontuurlijke, tragikomische voorstelling met een bonte mengeling van film, theater, masker- en figurenspel, zang en zelfs een magisch ritueel. »

Het Banket »

Vergeten man
21/10/2016

Vergeten Man is een monoloog geschreven voor Stefaan Degand, de acteur met een stem als een opera. Dit is een muzikale vertelling voor iedereen vanaf twaalf jaar en gaat over een mens die niet lijkt te bestaan. Zijn familie is hem vergeten. Mensen lopen hem voorbij. Niemand vraagt hem iets, niemand scheldt hem uit. »

De Komedie Compagnie »

Kassa Kassa
22,23/10/2016

Deze succeskomedie van de Britse auteur Michael Cooney, brengt het verhaal van Eddy of meer bepaald van zijn ingenieuze manier om inkomsten te verwerven op kosten van ‘de staat’. Wat volgt, is een opeenvolging van dolle verwikkelingen, gekke misverstanden en ongecontroleerde persoonsverwisselingen in het kundig en hilarisch tempo, zoals we dat alleen van De Komedie Compagnie kunnen verwachten. »

Laika & NTJong »

Peer
23/10/2016

Peer is een spannende kleutervoorstelling. Het huisje op een draaitoneel, het fysieke acteren en de wervelende muziek creëren pure slapstick. Bovendien is Peer ook een ontroerende vertelling over vreemd en anders zijn. »

Noord Nederlands Toneel »

All Inclusive - AFGELAST
25/10/2016

Deze voorstelling werd helaas afgelast. »

Tom Lanoye »

Niemandsland/Overkant - GEANNULEERD
27/10/2016

Deze voorstelling wordt door ziekte van Tom Lanoye geannuleerd. We zoeken momenteel nog naar een nieuwe datum. »

HETPALEIS & Lies Pauwels (Sontag) »

Het Hamiltoncomplex
29/10/2016

In augustus 2015 ging in HETPALEIS voor theatermaakster Lies Pauwels een bijzondere voorstelling in première. Het was haar lang gekoesterde droom om een voorstelling te maken met 13 meisjes van 13 jaar én een bodybuilder. Het Hamiltoncomplex is een zeer fysieke en visuele productie over de kantelmomenten in het leven. »

Cie Cecilia »

Cabane
2,3/11/2016

Authentiek theater, de perfecte mix tussen humor en tragiek, theater uit het hart, puur en echt, dat is waar Cie Cecilia vandaag voor staat. Cabane is een tragikomische ode aan het leven in al zijn onvolmaaktheid. Een verhaal over klappen krijgen en weer recht kruipen, over zonen en vaders, over broederliefde en troost. Een stuk waarin vier topacteurs je naar de keel grijpen. »

Toneelgroep Maastricht »

Eyes Wide Shut
4/11/2016

Regisseur Servé Hermans en Jibbe Willems, huisschrijver voor Toneelgroep Maastricht, beten zich vast in dit surrealistische en claustrofobische werk van Kubrick en leveren een heel eigen versie voor theater. Deze voorstelling gaat over de diepste verlangens van de mens, over lust in een wereld waarin droom en werkelijkheid niet van elkaar te onderscheiden zijn. Hermans situeert alles tegen de achtergrond van een opzwepend carnavalsfeest. »

4HOOG »

Kriep
5/11/2016

Regisseur Frans Van der Aa, twee actrices en een muzikant presenteren je deze ingenieuze en humoristische familiethriller waarin je voortdurend op het verkeerde been gezet wordt. Kriep is lekker spannend, gevaarlijk en grappig. Je gaat werkelijk op het puntje van je stoel zitten! »

Karel Casier en Dieske Krijnders »

Moes
6/11/2016

Moes is een poëtische en grappige voorstelling voor de allerkleinsten. De bewegingen, kleuren en verrassende geluiden spreken de jongste kinderen aan, terwijl het verhaal over de appeltjes de iets oudere kleuters meevoert. Na de voorstelling gaat iedereen aan de slag in de ‘Moes-keuken-speeltuin’. Wie weet, komen later thuis ook wel wat keukenspullen tot leven? »

Sachli Gholamalizad / KVS »

(Not) my paradise
10/11/2016

Actrice en theatermaakster Sachli Gholamalizad werd geboren in Iran en vluchtte op 5-jarige leeftijd naar België met haar familie. In '(Not) my paradise' reconstrueert zij het verhaal van haar oma. In het Iran van de jaren zeventig, werd zij uitgehuwelijkt aan een man die zij niet zelf kon kiezen, niet uitzonderlijk in het culturele patroon van die tijd en dat land. »

Theater Utrecht »

Westkaai
15/11/2016

Theater Utrecht maakt voorstellingen vanuit een zeer grote maatschappelijke betrokkenheid en het werk van de Franse auteur Bernard-Marie Koltès leent zich daar uitstekend toe. Westkaai schetst een wereld waarin grenzen in vraag worden gesteld, identiteit geen zekerheid meer is en waarin alles dreigt te veranderen. »

Waël Ali »

Ik herinner het mij niet meer
16/11/2016

Het gezelschap laat weten dat deze voorstelling wegens onvoorziene omstandigheden niet kan doorgaan. »

Het Houten Huis / Oorkaan / Nordland Visual Theatre »

Kunstendag voor kinderen: Onbekend land
20/11/2016

Al enkele seizoenen is Het Houten huis uit Nederland een van de meest geliefde gezelschappen in onze familieprogrammering. Voor 'Onbekend land' was het gezelschap enkele maanden in Noorwegen om er samen met het Nordland Visual Theatre een voorstelling vol verbazingwekkende beelden te maken. Voor de live muziek werkt de groep samen met het Nederlandse muziektheatergezelschap Oorkaan. 'Onbekend land' wordt een aangrijpende voorstelling over ‘het overwinteren van eenzaamheid’. »

NTGent »

Learning how to walk
24/11/2016

Het grote publiek leerde acteur Benny Claessens meer dan tien jaar terug kennen in de populaire tv-serie Het geslacht De Pauw. Ondertussen is hij deze eerste fase ontgroeid en heeft hij een mooi parcours afgelegd in theaters in binnen – en buitenland. Learning how to walk is een poging om iets terug te vinden van het moment in ons leven waar we nog tot niets in staat waren, maar waar alles nog mogelijk was. »

NTGent »

Sneeuw
16,17/12/2016

Luk Perceval maakt een nieuwe, heel eigen theaterbewerking van dit tegelijk beklijvende en bevreemdende werk van de Turkse Nobelprijswinnaar Orhan Pamuk. In Percevals versie laaien de emoties hoog op. Personages gaan op zoek naar identiteit en vaderland, waarin grenzen en tegenstellingen mensen voor onomkeerbare keuzes stellen. Een brandend actueel stuk. »

Janine Bischops »

Het laatste woord
18/12/2016

Ze is wereldberoemd in de Brugse theaterwereld. We hebben het dan over de Jacqueline Compernolle, die generaties theaterliefhebbers aan het lachen bracht met haar onevenaarbare one woman shows. Collega Janine Bischops ontdekte de rijke erfenis aan teksten en sketchen die de Brugse rascomédienne bijeen improviseerde en trekt in Het Laatste Woord alle registers open om de onweerstaanbare situatiehumor die Jacqueline ons toevertrouwde in volle glorie te laten schitteren. »

Liesa Naert en Nele Bauwens »

Constance & Mathilde
11/1/2017

Deze voorstelling werd helaas afgelast. »

Bloet vzw & Comp. Marius »

Ne Swarte
17/1/2017

Nadat hij eerder al Macbeth bewerkte tot Bloetwollefduivel, heeft Jan Decorte nu met Ne Swarte zijn zinnen gezet op Othello. In zijn eigenreide stijl en taal ontbeent Jan Decorte deze klassieker en maakt er een radicale poëtische herschrijving van. »

Vernieuwd Gents Volkstoneel »

Schoon Ogen
21/1/2017

Het Vernieuwd Gents Volkstoneel breit een hedendaags vervolg aan de traditie van het typische Gentse volkstoneel en dit valt zeer in de smaak van het publiek. Hun thema’s zijn actueel, hun spel is gevat en de plots zijn verrassend. Bob De Moor, bevlogen theatergrijsaard en drijvende kracht achter dit gezelschap, deelt de scène met Bert Verbeke en Heidi De Grauwe. »

Abattoir Fermé »

Bukowski + LA
24/1/2017

Het semi-autobiografisch werk van Bukowski portretteert gokkers, alcoholisten en boefjes uit de ruige achterbuurten van L.A., in een rauwe en directe stijl, boordevol geestige dialogen. Wat gebeurt er wanneer de laatste toogzweer naar buiten strompelt, de gordijnen sluiten en de deur in het slot valt? Die gruwelijke en decadente ongein, zet Abattoir Fermé in haar ondertussen bekende stijl in verwarrend nachtelijk perspectief. »

KVS / Valentijn Dhaenens & Alejandra Theus »

Domestica
31/1/2017

In Domestica trekt een stoet twistende en knokkende koppels voorbij, van Medea en Jason tot Liz Taylor en Richard Burton of Ike en Tina Turner, van Antonius en Cleopatra over Who’s Afraid of Virginia Wolf tot Temptation Island. Het stuk is een bloemlezing van eeuwen echtelijke twisten op de tonen van evenveel eeuwen muziek: van de middeleeuwse minnelyriek tot Grease of Dirty Dancing. »

Peter De Graef & Matzer Theaterproducties »

Everybody Happy!?
3/2/2017

Everybody Happy was al in Nederland te zien en werd daar zeer lovend onthaald. De acteurs spelen hun zware rollen prima en benadrukken vaak de humor in de tekst, want ook die is er. De Graef vertolkt zijn personage met verbluffende souplesse. De regie is krachtig en oprecht. Een voorstelling die je doet vergeten waar je bent, onder je huid kruipt en daar nog dagenlang blijft zitten. »

Judas Theaterproducties »

De Rozenoorlog
4/2/2017

De Rozenoorlog is een musical gebaseerd op de jaren tachtig bestseller 'The War of Roses' van Warren Adler en de gelijknamige filmhit met Michael Douglas, Kathleen Turner en Danny De Vito. Dit stuk is van dezelfde makers als Lelies, Jospehine B., Pauline & Paulette en De Muze van Rubens. »

Theater Malpertuis »

Hele dagen in de bomen
7/2/2017

Het boek 'Hele dagen in de bomen' van Marguerite Duras dateert al van begin jaren ’50. Halfweg jaren ’60 verscheen van het boek ook een theaterbewerking. Marguerite Duras staat tot op vandaag bekend als één van de grootste enfants terribles uit de Franse literatuur. Piet Arfeuille is ondertussen al enkele jaren artistiek leider en huisregisseur van Theater Malpertuis en geeft deze klassieker een heel eigen visuele en verbale twist. Als een antropoloog analyseert hij in dit stuk de onvoorspelbare menselijke natuur en hoe de tijdsgeest daarop een invloed heeft. »

Rebekka de Wit & Tijdelijke Samenscholing »

We take it from here
9/2/2017

Op 17 juni 2015 stapt een blanke jongen met een geweer een kerk binnen in de Amerikaanse stad Charleston. Hij schiet negen kerkgangers neer, niet toevallig van een donkerder huidskleur. De zondag daarop draagt diezelfde kerkgemeenschap in diezelfde kerk een dienst op aan die schutter. Ze vragen de Heer vergeving voor de dader … »

ARSENAAL/LAZARUS »

Wat ik graag zou zijn als ik niet was wat ik ben
14/2/2017

De titel van deze voorstelling is ontleend aan een boek van de Argentijnse schrijver César Bruto. Daarin gaat het hoofdpersonage Julio Cortázar op zoek naar tekens en bewijzen dat er, naast dat wat wij als vaststaande werkelijkheid ervaren, nog evenveel mogelijkheden van andere werkelijkheden bestaan. Misschien is dat wat we zien, niet het enige? Misschien kunnen we de werkelijkheid manipuleren en naar onze hand zetten? »

Kunstz / Sachli Gholamalizad »

A reason to talk
16/2/2017

Door omstandigheden is actrice Sachli Gholamalizad niet in de mogelijkheid de voorstelling A reason to talk in Brugge te presenteren. Vandaar dat wij genoodzaakt zijn de voorstelling af te gelasten, waarvoor onze excuses. »

Rondleiding »

Achter de schermen van de Stadsschouwburg
19/2/2017

Soms is wat zich in de coulissen van het theater afspeelt minstens even verbazingwekkend als de voorstelling zelf. Tijdens deze theatrale rondleiding nemen we je mee achter de schermen van de Stadsschouwburg. Je komt op plaatsen waar normaal gesproken alleen artiesten en technici komen en ziet wat er zich in de kleedkamers en achter het podium afspeelt. De magie van theater huist in alle hoeken van het gebouw, van de diepste kelders over de immense luchter tot de nok van ‘het kiekenkot’. »

Olympique Dramatique / Toneelhuis »

Risjaar Drei
23,24/2/2017

Risjaar Drei verzamelt een indrukwekkende reeks namen uit het Vlaamse theater. Onder meer Peter Van Den Begin, Jan Decleir, Mieke de Groote, Koen De Sutter en Marc Van Eeghem staan samen op de scène. Een cast om je theatervingers bij af te likken! Shakespeares befaamde koningsdrama’s blijven inspireren. Na de ondertussen bijna legendarische bewerking Ten Oorlog van Tom Lanoye en Luk Perceval, richt opnieuw een opmerkelijk gezelschap zijn pijlen op één van deze klassiekers. »

Ontroerend Goed »

Are we not drawn onward to new erA
28/2/2017

De aMAZe jongeren programmeerden als tweede voorstelling van dit seizoen werk van Ontroerend Goed. Dit Gentse theaterperformance collectief mag dit jaar vijftien kaarsen uitblazen en groeide uit van klein dichtersgroepje tot internationaal erkend gezelschap. »

Het nieuwstedelijk »

Groupe Diane
9/3/2017

Vorig seizoen herdoopten Braakland/ZheBilding en de Queeste zich gezamenlijk tot Het nieuwstedelijk. Het geëngageerde en zeer gesmaakte Hoop vorig jaar was de eerste voorstelling onder de nieuwe naam. Groupe Diane refereert aan de speciale eenheid van de Belgische rijkswacht die in het leven werd geroepen na de bloedige aanslagen tijdens de Olympische Spelen in 1972 en die vooral in de jaren tachtig actief was. In het stuk komt de Groupe Diane voor het eerst in actie. »

Daan Hugaert »

Spaans Krijt 2.0
16/3/2017

Daan Hugaert speelde in zowat alle zalen in Vlaanderen en Nederland en wil daarmee doorgaan, zolang zijn geest en lichaam dat toelaten, want zo zegt hij zelf: ‘Hij doet dat zo graag.’ »

Noord Nederlands Toneel »

Carrousel
21/3/2017

In Carrousel slepen de acteurs van het Noord Nederlands Toneel, de dansers van Club Guy & Roni en de muzikanten van Asko|Schönbergs K[h]AOS je mee in een uitputtende competitie, die wordt gadegeslagen door toeschouwers voor wie het leed van de deelnemers een vorm van vermaak is. Regisseur Guy Weizman vraagt zich af hoe het toch komt dat veel mensen, waaronder hijzelf, zo graag naar het lijden van een ander kijken tijdens sportwedstrijden, reality-shows, het journaal, films, social media of theatervoorstellingen. Brengt het je eigen geluk net iets meer onder handbereik? Wat Carrousel ons ook laat voelen, is de enorme kracht van het leven, die wat er in onze levens ook gebeurt, altijd doordraait. »

Hof van Eede »

Vanish Beach
25/3/2017

Een voorstelling over heimwee en ballingschap en over het belang van herinneringen – al dan niet fictieve – als dat het enige nog is wat rest van je thuisland. »

NTGent »

4.48 Psychosis
28/3/2017

Dit schizofrene, maar heel pure stuk is voor elke regisseur een uitdaging. Jan Steen kiest voor een interpretatie met twee acteurs. Het publiek krijgt twee identieke en toch heel verschillende versies te zien op één avond. In Steens visie vertolken de acteurs bovendien geen rol, ze scheppen ze op basis van hun eigen stijl, gevoeligheden en ideeën. »

Berlin »

Bonanza & Jerusalem
29,30/3/2017

Berlin is één van die merkwaardige collectieven die via film een nieuwe vorm van theater en beeldvorming verkent. Niet toevallig krijgen hun voorstellingen namen van steden en streken. Die verbergen vaak een veelheid aan verhalen die Berlin via een intens documentair onderzoek tot een nieuwe beeldende theaterbeleving uitwerkt. Ook hun tweeluik Bonanza & Jerusalem kiest dit uitgangspunt, omdat steden vaak zoveel vertellen over onze wereld. De één in haar grootsheid, de andere als microkosmos. »

Kopergietery »

Pitchbull
30/3/2017

Electropunkpop meets musicalkitsch. Een voorstelling van theatermakers Johan De Smet, Joris Hessels, het musical- en filmtalent Amaryllis Uitterlinden en de Compact Disk Dummies, winnaars van Humo’s Rock Rally 2012. Kom kijken naar de schoolvoorstelling van donderdag 30 maart 2017 om 14 uur in de MaZ. Ook (jong) publiek dat niet naar school moet die namiddag is welkom! »

KOPERGIETERY & Cie Pol & Freddy »

De Daltons
2/4/2017

Wat mag je verwachten? Geklungel met klapdeuren. Een lange bar waar van alles overheen schuift: volle glazen, lege wapens, een zingende vrouw, een brandkast vol verrassingen. Flessen die door de lucht vliegen, knallende lasso’s en misschien ook wel gevaarlijk vonkende vurige dansen? Jongleren was zelden zo spannend en aantrekkelijk in deze geestige circuswestern. »

Theater Antigone »

Semmelweis
9/4/2017

Na de succesvolle samenwerkingen met 'Het leven en werken van Leopold II' en 'Missie', gaan regisseur Raven Ruëll en acteur Bruno Vanden Broecke opnieuw samen aan de slag en dat rond een bijzonder thema. »

Peeping Tom »

Moeder
11/4/2017

Moeder is het tweede deel van een trilogie die werd ingezet met Vader (2014) en de voorstelling Kinderen (2018) als sluitstuk heeft. Vanuit het rouwen om een afwezige moeder gaan de spelers het ruimere idee van ‘gemis’ injecteren in het hier en nu, met beweging, dans en een tekst die laveert tussen bevattelijk en mysterieus. Moeder is tegelijk grappig en bevreemdend, verontrustend en herkenbaar. »

De Roovers »

Onschuld
25/4/2017

In Onschuld schetst Dea Loher in negentien scenes een beeld van een groep vertwijfelde en verstrikte mensen in een kleine kustplaats. Twee Afrikaanse sans-papiers zien een vrouw de zee inlopen, maar als verlamd, grijpen ze niet in. Een kinderloze vrouw vraagt vergeving voor de misdaden van haar zoon. Een filosofe verbrandt haar boeken. Dit stuk gaat over ontmoeten, vastgrijpen en loslaten. »

Campo »

IN KOOR!
26/4/2017

Uitgangspunt voor IN KOOR! zijn de repetities van een zangstuk. Een koor, zingende mensen die zich eindeloos oefenen in (dis)harmonie om ergens tot eenstemmigheid en welluidendheid te komen. IN KOOR! is een muziektheaterproject waarin de Brusselse klankperformance-kunstenares Myriam Van Imschoot en Willem de Wolf, acteur en auteur bij Cie. De Koe, samenwerken met het Gentse kunstencentrum CAMPO, studenten van diverse afdelingen van het KASK in Gent en amateur-acteurs uit verschillende verenigingen. »

SKaGeN »

Uw Rijk Kome - Jezus voor Beginners
2/5/2017

In het Westen lijken we ons gevoel voor religiositeit kwijt. Maar stel dat Jezus plots terug opduikt? Ontvangen we hem met pek en veren, of met open armen? SKaGen zoekt een antwoord in ‘Uw Rijk Kome’. »

Conservatorium Brugge »

WAK Toneel
3/5/2017

Tijdens de Week van de Amateurkunsten slaan Cultuurcentrum Brugge en Conservatorium Brugge de handen in elkaar om een intieme toneelavond te brengen in een uniek kader. De toneelwerking, onder leiding van Dirk Van Den Broeck, van Conservatorium Brugge levert elk jaar tal van getalenteerde studenten af. Dit jaar bewijzen ze opnieuw hun kunnen tijdens de Brugse WAK. »

NTGent / Action Zoo Humain »

Platform
9/5/2017

De thematiek van dit stuk, naar de gelijknamige roman van Michel Houellebecq, blijkt helaas tien jaar na de premièredatum enkel aan hoofdringendheid te hebben gewonnen. Daarom besloot NTGent om Platform opnieuw op te voeren. Met deze herneming wil het Gentse gezelschap ook nog een stap verder gaan door dit verhaal te spiegelen aan de politieke toekomstfictie die Houellebecq poneert in Onderworpen. Dit stuk wordt als tweeluik aangeboden. »

NTGent / Action Zoo Humain »

Onderworpen
10/5/2017

Voor Onderworpen slaat Johan Simons de handen in elkaar met Action Zoo Humain. Dit Gentse collectief bestaat uit performers en onderzoekers met verschillende etno-culturele achtergrond. Vooral de superdiversiteit en de beeldvorming van en rond etnische minderheden in de westerse wereld vormen de kern van het onderzoek van Action Zoo Humain. »

4HOOG »

4viert20
27/5/2017

4Hoog is jarig! 20 kaarsjes blazen ze uit… En... ze vieren feest! Feest om al het moois wat geweest is… En... feest voor al het boeiende dat nog komt. »